REConeixements 2012

En les dues pàgines REC 2012 (REC 2012 i REC 2012) d’aquest blog podeu visionar les peces audiovisuals seleccionades de l’activitat “Fes un vídeo!“ de la campanya “Una mirada crítica a la televisió” del curs 2011-2012.

El 25 de gener de 2012, en el marc de les Jornades EduCom d’Educació en Comunicació, es lliuraran els “REConeixements 2012” als treballs selecionats en l’activitat de creació audiovisual “Fes un vídeo!” Com en l’anterior edició REC 2011 als nois i les noies participants se’ls lliurarà un DVD, com a reconeixement al treball realitzat, on s’inclouen les peces audiovisuals seleccionades.

Volem agrair a tot l’alumnat -i al professorat- que ha participat en l’activitat “Fes un vídeo!” el seu interès i l’entusiasme posat en la realització de les peces audiovisuals presentades. El tema a desenvolupar -en 30 segons com a màxim- ha estat el lema de la campanya que AulaMèdia està impulsant durant el curs 2011-2012: “Una mirada crítica a la televisió”.

Des d’AulaMèdia volem subratllar que aquesta activitat NO s’ha plantejat com un concurs, ni com un premi a la producció escolar, sinó com una proposta per la reflexió del consum audiovisual i l’anàlisi crítica dels continguts televisius a partir de la producció i la creació audiovisual.